indigo

Junior Trust Officer

Binnen een internationale professionele en informele omgeving

Als nieuwe Junior Trust Officer word je het eerste aanspreekpunt voor de cliënten van kantoor. Contact vindt meestal plaats via de telefoon of via e-mail, soms ook in persoon. Je bent actief betrokken bij het verlenen van allerhande diensten richting de cliënten en werkt daarbij nauw samen met de Managing Director.

Je werk binnen deze internationale trust omgeving, bevindt zich op het kruispunt van financiële-(fiscaal en financieel-administratief), juridische- en management services. Jouw werkzaamheden variëren van reguliere secretariële werkzaamheden, tot voorbereiden van betalingen, voorbereiden van vergaderingen, voeren van correspondentie, het beantwoorden van vragen van cliënten, het maken van (financiële) overzichten, het up-to-date houden van cliënten dossiers en algemeen office management.

Er wordt van je verwacht dat je je onder andere dus ook bezig houdt met bepaalde juridische en ook financieel administratieve werkzaamheden. Vanzelfsprekend wordt de benodigde begeleiding en ondersteuning hiervoor aangeboden. Zo zitten bijvoorbeeld experts op dit gebied bij het accountantskantoor waarmee het kantoor gedeeld wordt. Bovendien zit je de eerste tijd in je nieuwe functie op de kamer bij de Managing Director, zodat je alle kans krijgt om je een en ander eigen te maken.

We zoeken concreet iemand met:

- HBO niveau, bij voorkeur juridisch of economische/financiële richting

- Minimaal 2 jaar werkervaring in een (zakelijke) kantooromgeving

- Een goede kennis van MS-Office

- Een goede beheersing van het Nederlands, Engels en bij voorkeur Duits en/of nog een of twee andere talen

- Een flexibele, service gerichte en proactieve instelling.

Je bent representatief, werkt secuur en je houdt ervan om ondersteunend bezig te zijn, maar dit staat je zelfstandigheid en vermogen na- en mee te denken niet in de weg. Je werkt gestructureerd, vindt het fijn je kennis verder te kunnen ontwikkelen, maar je verwacht ook weer niet een te snelle groei.

Jouw nieuwe werkgever is een onafhankelijke privé onderneming die diensten verleent, op het gebied van domiciliering, corporate management en administratie, aan bedrijven die van oorsprong in het buitenland gevestigd zijn; zij beheren dus vennootschappen hier in Nederland. Zij is gevestigd in Capelle aan den IJssel naast de snelweg A16. De groep heeft kantoren in Zwitserland, Curaçao, Guernsey en Londen.

Kantoor in Nederland is klein, echter kantoor wordt gedeeld met een Nederlands accountantskantoor. Zij ondersteunen op het vlak van accountancy, fiscaliteit en secretariële diensten. Jij werkt, in deze nieuwe functie, nauw met hen samen alsook met de Managing Director.

Kortom, een “spin-in-het-web”-functie met gevarieerde werkzaamheden en ruimte tot verdere ontplooiing in een plezierige “jonge” internationale werkomgeving. De sfeer op kantoor is bijzonder goed te noemen. Salaris en overige emolumenten zijn zeker marktconform. Je bent bij voorkeur alle werkdagen van de week aanwezig. Een normale werkweek bestaat uit 40 uur, maar parttime werken (minimaal 30 uur) behoort tot de mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd en pas je in het profiel, neem dan vandaag nog contact met ons op!