indigo

Onze Werkwijze

Iedere organisatie is uniek, qua mensen, sfeer en cultuur. Een goed gevoel van de specifieke kenmerken van de organisatie maakt het werken voor ons een stuk eenvoudiger en effectiever. Wij maken dan ook altijd graag uitgebreid kennis met uw organisatie (en haar medewerkers). Indien mogelijk hebben wij naast een gesprek met de verantwoordelijke manager ook graag een (kort) gesprek met eventuele betrokken medewerkers. Ook het even rondlopen op een afdeling geeft vaak al een goed gevoel over de sfeer en de cultuur die binnen een organisatie heerst.

Zeker voor recruitment trajecten geldt dat de zachte criteria zoals bijvoorbeeld persoonlijkheid en manier van communiceren die gesteld moeten worden aan een kandidaat, minstens net zo belangrijk zijn als de harde criteria zoals bijvoorbeeld opleiding en kennis. Op deze manier slagen wij er beter in de opdracht te vervullen en/of de juiste kandidaat op de juiste plaats te introduceren. Ook gedurende een opdracht houden wij natuurlijk graag nauw contact met u als cliënt.

Voor alle vormen van onze dienstverlening kunnen we gebruik maken van gelieerde bureaus, elk met hun eigen specialiteit op bijvoorbeeld het gebied van coaching, training of persoonlijke ontwikkeling. Alles afhankelijk van de vraagstelling, de onderliggende situatie en de (financiële) mogelijkheden.

Lees meer over:
Human Resources Coaching Outplacement Werving & Selectie Opleidingen & Training Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke Ontwikkeling

arrow

Voor gerichte individuele verdere persoonlijke ontwikkeling bieden wij Persoonlijke Ontwikkelings Trajecten aan. Dit betekent één-op-één begeleiding en ontwikkeling, geheel afgestemd op uw behoeftes, wensen, ontwikkelingsdoelen en gewenste resultaten.

In een persoonlijk ontwikkelingstraject draait het om de sterke punten en blokkades of verbeterpunten van één individu. De begeleider/coach gaat zeer gericht in op de praktijksituatie en vaardigheden en maakt, misschien wel latent aanwezige, talenten manifest. De maatwerkaanpak en praktijkgerichtheid van MSConsultancy levert een direct resultaat op voor de medewerker en de organisatie. Meer plezier in het werk, minder stress en een beduidend hogere effectiviteit zijn het resultaat.

Niet alleen voor leidinggevenden, maar voor iedereen binnen een bedrijf of organisatie kan het interessant zijn om een beroep te doen op een personal coach en een persoonlijk traject te volgen. Naast individuele coaching, kan ook in groepsverband worden gewerkt. Zie ons Coaching product.